Eiwen ha detto :
noemi ha detto : Taky jsem vždy měla problém s hledáním hodně bledého makeupu, teď používám Revlon a je naprosto úžasný. Krásně kryje, drží na obličeji, prostě nádhera.
Revlon ColorStay? Ten Ivory mi docela vyhovuje v létě a na podzim ale bohužel je určený spíš na mastnější pleť a přijde mi, že dost zvýraznuje šupinky…a ten nejsvětlejší z řady na sušší je už zase tmavý…holt jsem zjistila, že dostatečně světlý (i bílý, hehe) dělá jen Illamasqua…ale dostat se k této značce, to je něco. Nejjednodušeji přes Asos a tam zase mají příšerně omezenou nabídku…a to tu značku mám opravdu ráda :/Nejen přes asos, normálně se dá objednat i přes jejich stránky, mívají celkem zajímavé akce (poštovné zdarma při objednávce nad 30, velke slevy přes prázdniny)… A mají (skoro) vše
Tip na extra bledý make-up
Tiez som roky hladala dobry make up, ale vsetky bolo vzdy na tvari vidiet…potom som si na kamoske vsimla, ze ma taku peknu ziarivu a zjednotenu plet ale vobec nebolo vidno, ze ma make up. Bol to QUA PARURE od GUERLAIN - fakt jediny make up, ktory vyzera DOKONALE. Maju aj svetle odtiene, treba ist vyskusat do parfumerie. Neolutujete.
Em H ha detto :
Eiwen ha detto :noemi ha detto : Taky jsem vždy měla problém s hledáním hodně bledého makeupu, teď používám Revlon a je naprosto úžasný. Krásně kryje, drží na obličeji, prostě nádhera.
Revlon ColorStay? Ten Ivory mi docela vyhovuje v létě a na podzim ale bohužel je určený spíš na mastnější pleť a přijde mi, že dost zvýraznuje šupinky…a ten nejsvětlejší z řady na sušší je už zase tmavý…holt jsem zjistila, že dostatečně světlý (i bílý, hehe) dělá jen Illamasqua…ale dostat se k této značce, to je něco. Nejjednodušeji přes Asos a tam zase mají příšerně omezenou nabídku…a to tu značku mám opravdu ráda :/Nejen přes asos, normálně se dá objednat i přes jejich stránky, mívají celkem zajímavé akce (poštovné zdarma při objednávce nad 30, velke slevy přes prázdniny)… A mají (skoro) vše
Mě právě odrazovalo to celkem velké poštovné, ale pokud by bylo zdarma už od tak malé objednávky…po Vánocích objednávám! Moc děkuji za informaci, Illamasqua je jedna z mých nejoblíbenějších značek.

Znovu ozivuju tema at nedubluju. Ve 25 letech jsem si poridila prvni makeup. V drogerce jsem pri zkouseni malem zapustila koreny ale mam a konecne oravdu svetly a padnouci. Match perfection ivory 100 od Rimmel. Pokud ho nektera znate, uvitam postrehy a klidne typ na make up podobmeho charakteru. Jsem v tomhle ohledu uplny novacek.
Já mám tip ne na make up, ale na bb cream.Skin 79 VIP Gold http://www.bb-cream.cz/…vipgold1.jpg
Je úplně světlý, ale přizpůsobí se. Rozhodně doporučuju! Neudělá na
pokožce film/krustu, máte pocit, že ho na sobě vůbec nemáte a pleť je po
něm nádherně sjednocená.
Já za sebe můžu doporučit Dermacol Caviar long stay odstín č.1 Pale. Používám ho v zimě, kdy jsem hodně bledá a je fakt úplně světlounký, středně krycí, s korektorem a zrcátkem zabudovaným ve víčku. Vysušování jsem nezpozorovala, ale já mám pleť normální, mastnější v t - zóně.
Z drogerie max factor facefinity odtien 45, podton do zlta ten pouzivam ja a je fakt dost svetly,
kazdopadne, ak ani to nebude stacit, tak ozaj parfumerka alebo azijske bb
kremy
Já používám také Skin 79 VIP Gold BB cream, odstínem mi vyhovuje, ale jinak mám raději make-up, než BB krém. Teď je výborný od Lancome Air Miracle, odstín 010, ale zase mi nevyhovuje, že na pleti moc dlouho nevydrží…Vyzkouším i některé z těch drogeriových, co tu navrhujete a snad mi něco z toho sedne.
@Entyka A kde kupujete
VIP Gold? Já ho brala vždycky přes cosmetic-love, ale zmizel odsud
@Letefa koupila jsem jich už přes mmb asi osm, sice u jiné prodejkyně(ta už je v nabídce nemá),ale tato je podle hodnocení taky seriozní.
@Edith4B No ale k tomu je ještě 50,– poštovné, tzn. 440. Já ho kupovala někde mezi 220 a 280, záleželo na aktuálních slevách a kurzu. Poštovné zdarma.
@Edith4B Jj, 40g, a naopak, byla to naprosto normální cena. To jen české prodejkyně si přiráží dvojnásobnou marži.
@Letefa Hmm,to asi jo.Ale je fakt že mi vždycky vydržel cca 4 měsíce při každodenním používání, tak mi přišla cena super…
@Edith4B Děsím se okamžiku, až mi dojde teď, mám ho asi 2,5 měsíce, to abych začala co nejdřív pátrat :-/
@Letefa - já objednávala vždy z také z cosmetic love, tak to je škoda, jestli už ho nemají v nabídce…Tak jedině zkusit nějakého prodejce s dobrými referencemi na aukru? Ale nevím, zda to bude za stejně dobrou cenu jako CL. Já mám zatím na dlouho, ale kdyžtak prosím pak napište, kde jste objednala a jak jste byla spokojená. Děkuji.
@Entyka Spíš to
vidím, že budu muset najít nějaký jiný. Ale bojím se toho, tento mi
vyhovoval naprosto přesně svým odstínem U dalším, co jsem tak koukala, nemají jeden
univerzální odstín, ale více na výběr a to jsem bez vyzkoušení
ztracená.
Podívejte se i na make-upy Clinique. Mají krásné světlé odstíny a ve spojení kompaktním pudrem (stay matte) jsou moc příjemné, kryjí a jsou vhodné i pro hodně světlou pleť.
Do klimatizace si nemůžu vynachválit LaRoche Posay, Unifiance Creme satin. A navím ty světlé odstníny jsou opravdu světlé, a přitom nejsou ani do žluta, ani do růžova. Výborné odstíny studené (snad našedle?) béžové.
Dermacol cover up odtien 208, je uplne biely a vela ludi ho pouziva iba ako
korektor lebo vraj vytvara masku, ale ja si ho davam minimum na celu tvar a je
super
@Eiwen pokud se vam
nepodari najit na ceskem trhu tak bych zkusila nejake asijske znacky. Vedou
extra svetle barvy.
Chanel a dalsi vyrabeji pro asijsky trh svetlejsi odstiny ktere jinde nejsou
k dostani.
Ja co se konzistence tyce nedam dopustit na Chanel vitalumiere a Guerlain
lingerie de peau.
Baleni mi vydrzi cca 3 mesice pri dennim pouzivani coz za tu cenu okolo $60 je
myslim ok