Zdravím,
jsem skutečně zoufalá. Už jsem hledala snad všude a nikde se mi nedaří
najít klasické bílé triko s dlouhým rukávem, který bude k ruce pěkně
přiléhat, ale všude narážím jen na „odbytá tričenka“, jejichž
rukávy jen nevzhledně plandají.
Za každý tip budu moc ráda, ať je v jakékoli cenové hladině.
Tričko s dlouhým a přiléhavým rukávem. Kde?
@Antigrey celkem dobre na pomer vykon/cena mivali v takku, takova ta jejich basic rada, v mnoha ruznych barvach, bud jen z bavlny, nebo i pruzne s primesi
@take_five V Takku jsem se myslím dívala a nenašla jsem, ale je pravda, že to bylo v maloměstské prodejně ve východních Čechách. Zkusím kouknout na nějaké pobočce v Brně nebo v Praze.
H&M ale nie basic kolekcia, ale tie drahsie. Stoja okolo 15€ a su velmi dobre, pevne a vydrzia. Maju biele, cierne, so sirsimi aj tensimi pruhmi.
@cinnnamon Tohle je
asi přesně to, co nechci - už teď vidím, jak je to v rukávek volné jako
pro skejťáka Navíc bych skutečně ráda jen
čistě bílé. Mám na mysli něco v tom duchu, jako tady z fota.
@cinnnamon píše:
H&M basic, mam pocit ze taketo tricka maju vsade aj v zare, p&c, promod, camaieu
Děkuji za tip. Já jsem ve většině obchodech byla, ale v reálu ta trika
jsou úplně jiné kvality a střihu než na promo fotografiích
Já momentálně už asi půl roku sháním přiléhavé, trochu elastické bílé trčiko s dlouhým rukávem. Minulý rok jsem koupila černé v Gatu, a červené a tmavě modré v Terranově a letos na žádné nemohu narazit, mají jiné barvy, jen ne žádné bílé a když už bílé je, tak je moc volné. V Gatu sice mají bílé, ale oproti tomu černému z loňska je to takový průsvitný hadřík. Třeba v Takku něco měli, jenže (alespoň u nás) nebyly na tělo, i ta nejmenší velikost mi byla volná, v dětském mají vše s obrázkama, taková základní věc a jak těžko se shání.
Bílé, bavlněné, obtahovací, gramáž 220, švy se nekroutí. rukávy
fakt úzké, osobně vyzkoušeno - dělám lukostřelbu a potřebuju trika fakt
na tělo a rukávy tuplem. bílé v odkazu vyobrazeno není, ale v nabídce
je
triko
dlouhý rukáv
Tricka takovyho strihu maji vzdycky v Max Mara. Jsou sice drazsi, ale drzi roky - nektera mam uz 4-5 let a nekrouti se, nejsou seprany, nevytahavaj se. Jedno takovy mam taky z Benettonu, ale jen kratce a nenosim ho moc casto, takze uvidime co s nim udela cas..
@Sýr.HK píše:
Já momentálně už asi půl roku sháním přiléhavé, trochu elastické bílé trčiko s dlouhým rukávem. Minulý rok jsem koupila černé v Gatu, a červené a tmavě modré v Terranově a letos na žádné nemohu narazit, mají jiné barvy, jen ne žádné bílé a když už bílé je, tak je moc volné. V Gatu sice mají bílé, ale oproti tomu černému z loňska je to takový průsvitný hadřík. Třeba v Takku něco měli, jenže (alespoň u nás) nebyly na tělo, i ta nejmenší velikost mi byla volná, v dětském mají vše s obrázkama, taková základní věc a jak těžko se shání.
A to je přesně ten můj problém!!
@moora píše:
Bílé, bavlněné, obtahovací, gramáž 220, švy se nekroutí. rukávy fakt úzké, osobně vyzkoušeno - dělám lukostřelbu a potřebuju trika fakt na tělo a rukávy tuplem. bílé v odkazu vyobrazeno není, ale v nabídce je
triko dlouhý rukáv
Tohle už z obrázku nebude to, co hledám
Mimochodem, včera jsem byla v tom Takku a samý průhledný, vytahaný hadr
Ze současné nabídky věcí z obchodů jsem
vážně čím dál víc otrávená
Opravdu dobrá trička , drží tvar a je tam celkem velký výběr za dobré ceny, pošlou to již za 40,– na výdejní místa po ČR, doporučuji.
Zkuste hledat v prodejně se spodním prádlem. Namátkou jsem zkuslila,,vyguglit,, a nasla jsem tohle..Leontyna.cz nasla jsem v kategotii,,topy tílka,,280 kč
A co Lindex ? Podle obrázku to až tak nevypadá, ale mám od nich z loňské zimy dvě a jsou dost na tělo.
@vlm píše:
Zkuste hledat v prodejně se spodním prádlem. Namátkou jsem zkuslila,,vyguglit,, a nasla jsem tohle..Leontyna.cz nasla jsem v kategotii,,topy tílka,,280 kč
To vypadá dobře! Děkuji
Na internetu je řada e-shopů, které prodávají reklamní zboží, ceny jsou pak za třetinu kamenných obchodů a to nemluvě o hyper, super marketech, navíc se většinou jedná i o světové značky a toto zboží když vybíráte např. dle doporučení je kvalitní, „vyguglujte“ si některé.
@freda píše:
Na internetu je řada e-shopů, které prodávají reklamní zboží, ceny jsou pak za třetinu kamenných obchodů a to nemluvě o hyper, super marketech, navíc se většinou jedná i o světové značky a toto zboží když vybíráte např. dle doporučení je kvalitní, „vyguglujte“ si některé.
ale di ty brepto
Dnes som kvôli basic tričkám pobehala celé NC Karolína v Ove a jediné,
ktoré na moje tenké ruky prichádzali v úvahu boli v NY. Je v nich aj
elastan, tak sa dúfam hneď neroztiahnu. Inak boli všade široké, pladravé
alebo z neskutočne tenkej bavlny
@kikulienka19 píše:
Dnes som kvôli basic tričkám pobehala celé NC Karolína v Ove a jediné, ktoré na moje tenké ruky prichádzali v úvahu boli v NY. Je v nich aj elastan, tak sa dúfam hneď neroztiahnu. Inak boli všade široké, pladravé alebo z neskutočne tenkej bavlny
A přesně takový problém mám
@freda píše:
To snad není možný