@Vinca_minor Tak podobe som trpela od byvaleho kolegy, ktoreho žena sa našla v „tvoření“…trpaslíci ze šišek, dekorace ze starych knih, různe naaranžovaný interier, pletene košíky, levandule a prováns atdatd…a on jej to fotil a v praci to všetkym hrdo ukazoval. Vždy som podotkla niečo neutrálne, pochvalila její trpezlivost, on bol velmi mily, nechcela som sa ho nejak dotknut, ale celkom mi tie nekonečne galerie domacej tvorby vadili…
Vánoční dárky - inspirace
@pabylka Moje tchyně
je naštěstí přirozeně inteligentní, aby pochopila i náznaky. Já jí ty
sošky a umělé kytky nechci hanět, ona z toho má radost a to je hlavní,
ale mé mlčení či taktní fráze pochopila a sice se pochlubí, ale nenutí
mě áchat. Podobné to máme s vínem, ona má ráda Sklepmistra, což jsem
teda šla do vrtule. Ale už mi ho nenabízí a když dovezu něco jiného,
ochotně si se mnou dá. A kvůli mě kupuje i jakostní
@chitrá alex Jo,
tchyně je fajn. Má taky své mouchy, ale kdo nemá. Je sice jednoduššího
založení, ale není hloupá
Dárky nakoupené zatím nemám, ale tatínkovi vždy kupuji sadu chilli koření, buď dárkovou sadu nebo ochutnávkovou, objednávám to na thechillidoctor
Dle mého názoru kniha nikdy neurazí, zkuste vybrat třeba na https://www.testado.cz/nejlepsi-knihy/
@Silco Proč nakupovat ze stránky, jejíž poslední aktualizace zboží proběhla v květnu?
Dámy, potřebuju poradit. Syn fotí, rád a hodně. Zdi v pokoji má plné
fotek, k mému malému nadšení (eufemismus) přilepené „žvýkačkou“.
Napadá Vás „něco“, nějaké rámečky, nástěnky atd. určeného
k vystavení většího množství různě velkých fotek?
Prostá korková nástěnka není ono…
@zwedavka Moje 17letá sestra má velkou síť a k tomu kolíčky na prádlo. Ale pokud chcete něco elegantního, tak to asi není úplně ono.
@zwedavka Existuje magnetický nátěr na zdi, na kterém drží neodymové magnety. Nebyla by to možnost?
@Babula22 - no, každému podle jeho libosti, ale ja teda originálne upravované fotografie priamo neznášam - všetky tie žiarivé trblietky, hviezdičky či srdiečka, vzájomne „umelecky “ kombinované výseky fotografií, koláže, fotografia vo fotografii, o originálnejších úpravách ani nehovoriac! Mne urobí radosť fotografia ako taká.