Asi budu mít podle popisu podobnou postavu jako @real.blond jen jsem kapánek vyšší, t. j. chlapecká figura, malý rozdíl pas/boky a pokud přibírám tak jablkovatím. Momentálně 171/53 a maximální spokojenost. Z výběru jsem asi číslo 2, možná s trošku víc svaly.
Vaše postava
Ja znam presne vsechny sve miry, ale kolik vazim netusim. Je bezva nemit doma vahu. Jelikoz nosim stejne obleceni leta letouci, uklidnuju se, ze se drzim dobre. Zrovna dnes jsem si o 5 centimetru zuzovala saty, ktere jsem dosila nekdy v kvetnu, coz je vzdycky pozitivnejsi nez povolovat. Za to muze to vedro, kdo ma naladu na jidlo…
Já se svojí hruškovitou postavou bojuju celý život…mám asi 168 cm a
váha momentálně 57…pomalu mi jdou vidět žebra, ale zadek mám pořád jak
valach
Podle obrázku na první straně mám něco mezi 3 a 5, 173 cm a 73 kilo
jsem spokojená, s mírami 100-77-103 jsou to
prý ty dokonalé přesýpací hodiny
jen trochu zpevnění, to neškodí nikdy!
@DanielaS píše:
Za to muze to vedro, kdo ma naladu na jidlo…
já mám bohužel náladu na jídlo
naprosto kdykoli. i když je venku skoro 40. a to rozhodně ne na šopský
salát, ale zpravidla na tvaroh se šlehačkou a čokoládou, chipsy, kolu,
špagety se smetanovou omáčkou, honzovy buchty nebo dokonce vánoční
cukroví! jsem ztracený případ a příčina infarktů výživových poradců.
naštěstí silou vůle své zvrhlé touhy se střídavým úspěchem většinou
držím na uzdě
@Jiná Realita
Achjo! Dala bych si špagety se smetanovou
omáčkou… Tohle je skoro na přiznání. Miluju jídlo! Poslední dva roky
(vlastně od doby nového vztahu) o to víc, že chodím do neznámých
dobrých restaurací a ochutnávám jídla, která jsem nikdy neměla.
Já jsem podle obrázku byla od mládí asi do 48 čtyřka. Váha kolem 50 kg, 168 výška. Nyní vážím 65, kolem pasu mám pěknou pneumatiku. O dovolené sice byla nějaká turistika a shodila jsem asi kilo, ale teď musím nasadit přísnější stravovací režim, abych se dostala na pro mně ideální váhu 60 kg.
@Jiná Realita píše:
jámám bohužel náladu na jídlo naprosto kdykoli. i když je venku skoro 40. a to rozhodně ne na šopský salát, ale zpravidla na tvaroh se šlehačkou a čokoládou, chipsy, kolu, špagety se smetanovou omáčkou, honzovy buchty nebo dokonce vánoční cukroví! jsem ztracený případ a příčina infarktů výživových poradců. naštěstí silou vůle své zvrhlé touhy se střídavým úspěchem většinou držím na uzdě
presne, i kdyz mam zeleninu rada, dat mne k obedu jen sopsky nebo jakykoli jiny salat beru temer jako tyrani. Jen ty sladke napoje jsem uz dokazala omezit.
165/62, někde mezi 3 a 4, velikost 38. Ale co se mi na mně strašně
nelíbí jsou moje nohy. Velká kolena a lýtka jako kdybych byla vrcholový
závodník v cyklistice, což bohužel nejsem. . A i v dobách mého prudkého mládí, kdy
jsem měla 55 Kg a lezly mi hnusně kyčelní kosti, ty nohy vypadaly jako
když mi nepatří.
Mám 154 cm, 60 kilo.. podle toho obrazku nademnou asi číslo 4.. upřímně nemužu si stěžovat, svoje tělo miluju. A když se máte rádi tak vás má rádo i okolí.
O tom, ako moc kilá vypovedajú o postave som sa presvedčila, keď som pri uzatváraní životnej poistky musela nahlásiť výšku a váhu, pani poisťovníčka sa zdesila, že to je moc, že na toľko absolutne nevypadám a napísala do papierov o 8kg menej „pre istotu“. V tom čase som mala BMI 22 a chlp, takže dokonalé a dodnes je mi záhadou, prečo to bolo nutné ešte prikrášľovať.
Omlouvám se za vsuvku, většinou nic nekomentuju a nechávám se jenom inspirovat, ale tenhle dotaz ve mně vzbudil trochu emocí a také příležitost. Protože když se mluví o tom co se líbí a nelíbí na postavě, tak se mi vrací téma poruch přijmu potravy, se kterými mám zkušenost. Tuto zkušenost ráda předám dál - kontakty na odborníky, na poradenská centra, nebo i moje zážitky. Takže pokud by se některá/ý z Vás cítila někde v rožku, tak mi můžete bez váhání napsat třeba do zprávy - konec vsuvky.