Ahoj chci si inovovat šatník a rád bych zdejší diskutující poprosil o radu. Momentálně nosím ve většině případů polotrika a džíny.
Mám v plánu postupem času vybudovat komplet nový šatník, momentálně sháním polotrika, košile, ale také džíny a chinos a nějaký svetr by také neuškodil.
Chci se vás zeptat, kde se podívat. Jde mi spíše o kvalitu než o značku.
Polotrika: Momentálně mě asi nejvíc zaujala značka JHK vyrábějící oděvy pro potisk. Mají vysokou gramáž a také širokou paletu barev bez různých potisků atd. Co si myslíte o takových značkách? Nebo jaké značky doporučujete?
Košile: Skoro každý doporučuje košile od CT, ale mám trochu strach kupovat košili přes internet. Protože co mám doma košile tak jedna je například velikost 41 v normálním střihu, ale třeba košili od Blažka mám ve velikosti 43, ale nejspíš to bude tím, že je vyštíhlená. Máte někdo zkušenosti např. se značkou Pure nebo jakou značku košil preferujete?
Džíny: kupodivu tady mě skoro vždy nejdéle vydržely džíny z vietnamské tržnice. Tak bych se vás chtěl zeptat s jakou značkou máte nejlepší zkušenosti? Koukal jsem po Leviskách, ale příjde mi, že oproti zahraničním stránkám je tady docela malý počet barev. Mám lehkou nadváhu džíny mám většinou ve velikosti 38-40 záleží na střihu. Mám širší stehna, takže tam mám většinou problém a díky tomu mi celkem rychle odchází. Takže jsem např. celkem rychle zničil i Levisky.
Chinos: Tak tady vůbec neznám nějakou kvalitní značku. Co jsem měl chinos, tak mi vydrželi, dva měsíce. Potom mi odešli v rozkroku, takže by to chtělo asi hrubší látku. Budu rád za každý typ.
Svetr: Opět vůbec netuším, většinou nosím mikiny, ale chci to postupně změnit.
Díky za vaše rady