Zdravim ženy. Chtěla jsem se vas zeptat jake berete vitaminy na podporu imunity? Je to semnou děsny, co chvila me boli v krku.Furt mam rymu a musim fungovat v praci, nějaky volno skrz to nehrozi.Uz poměrně dlouho beru vitamin C, ale vyjde to v nivedz.Diky za odpovedi
Zdravá výživa
@giuliettka
Mažete ho na chleba nebo přidáváte do jogurtu? Já zase používám
Wobenzym, ten je úplně na všechno, říkali to v rádiu. Je hlavně dobrej
na nervy. Koupím si to velké zvýhodněné balení a jak mě někdo
rozčílí, tak ho tou pikslou majznu a hned mám klid.
@bao-baba No do
prkýnka on je to krém?
To som dajak vytesnila, priznávam nachytala ste ma na hruškách.
Ale tak ja si ho aj tak dám do jogurtu, uškodiť to nemože.
@Alousek13
Když už sem valíte nevyžádanou reklamu, tak si to po sobě alespoň sakra
přečtěte!
A proc si myslite ze to pani musi psat jen pro reklamu?!Ja jsem treba taky vzdycky rada za tipy pac ten trh je toho vseho tak prhlcen, že bych rada něco kvalitniho. A ted mě tu urcite zas par milych dam ukamenuje že pisu reklamu, ale ja uz nějakou dobu beru vitaminy shitake a cesnek od vitolife.
@bao-baba wobenzym už asi přestal být populární, je na něj všude reklama:dovolená bez něj je ztracená. Když jsem ho brala, nepomohl mi a ještě přibývala kila. A když ho brala naše malá věčně nemocná dvojčátka, byla to díra do rozpočtu i riziko:zkuste zařídit, aby roční dítě spolykalo naráz 8 tabletek
@Hanica1 píše:
A proc si myslite ze to pani musi psat jen pro reklamu?!Ja jsem treba taky vzdycky rada za tipy pac ten trh je toho vseho tak prhlcen, že bych rada něco kvalitniho. A ted mě tu urcite zas par milych dam ukamenuje že pisu reklamu, ale ja uz nějakou dobu beru vitaminy shitake a cesnek od vitolife.
Shitake je houba, ne?
@Hanica1 píše:
Vím, že občas píšu bez diakritiky, a nenávidím to, bohužel počítač to jinak neumí. A zpětně se červenám za každou chybu, co kde udělám. Ale „Váš češtin“ mi rve oči.