Jaký boty se hodí v zimě do města, ale musí obstát i tam kde je třeba hodně sněhu. Vyskytuji se na Vysočině a v Brně:). Něco aby to nebyly pohorky, ale zároveň i ne tenisky:). Co se teda nosí? Nemám namysli boty k obleku, ale normálně do školy do práce atd. Případně dejte tipy v čem chodíte vy. Většina měšťáků co potkávám nosí tenisky, což je pro mě nepřijatelné je mi v tom zima a u nás doma na Vysočině to mám hned „prochcaný“:))
Zimní boty do města
Tyhle boty jsem si oblíbila minulou zimu a nedám na ně dopustit, kožené, lehké, pohodlné a cena v tu dobu byla kolem 1500,–
@real.blond píše:
@Brumbrum Hugo Boss s koziskem vevnitr, lonska kolekce, ale temer totozne maji i letos. Jo a boty je potreba dukladne a pravidelne impregnovat
Ty vypadají zajímavě, ale tipuji mimo moji cenovou relaci max do 2 tisíc:)
@zuzaroza píše:
Nejsem chlap (pochopila jsem, že vy ano), ale líbí se mi třeba toto:
Ty první se mi líbí:)
@Brumbrum podle
mistnich odbornic jsou evidetne hnusne! tak vas nemusi trapit, ze se nevejdou do
2tis
@vljl píše:
nedám na ně dopustit, kožené, lehké, pohodlnéhttp://www.redno.cz/zimni_d.htm
To bych vám i věřila, ale jinak jsou strašné.
@real.blond Sice jsem vám červené nedala, ale nelíbí se mi. Prostě kecky s kožichem, nevím proč, ale připomínají mi Prestige, akorát v černém, sorry.
@Sekhmet mne se zase nelibi ostatni postovane boty, prijdou mi humpolacke. Ale tak hlavne, ze mame na vyber, ne?
Do nevlídného počasí se určitě vyplatí boty z pravé kůže s dobrou impregnací. Taky záleží jestli se u vás solí, to potom samozřejmě trpí všechny boty…V takovém případě bych spíš volil syntetické materiály třeba z goretexu, sůl na kůži totiž nechává mapy…
Nosím již desátým rokem NVA Stiefel a musím říci, že k naprosté spokojenosti. Jen bude problém, až doslouží, pro nové budu muset asi do Německa. Na pravou kůži se mi osvědčil silikonový olej, mohu tři hodiny v kuse chodit ve vysokém sněhu a boty zůstanou suché.
@vljl ty boty mám taky, ke kalhotám a v hnědé barvě vypadají dobře, a pohodlné jsou velmi, nedám na ně dopustit, mají vysokou podrážku, což je super
Nosím vysoké kožené kozačky, vevnitř mají kožíšek( i ve špičce),středně vysoký podpatek, ale široký a stabilní, a protiskluzový vzorek. Dají se nosit jak k sukni, tak ke kalhotám, zatím se mi osvědčily nejvíc z veškeré zimní obuvi, kterou jsem měla. Potřebuju podpatek, abych si dávala na chůzi pozor a nekolébala se jako kachna (po operaci kyčelního kloubu mám jednu nohu o cm kratší.
Znova: Tazatel je muž! Ten můj nosí kotníkové semišové boty
s traktorovou podrážkou z pracovních oděvů, vypadají dobře, nejsou
drahé a když vám spadne na špičku cihla, nic se nestane
@katango nevíte, kde se dají koupit se slevou? Taky bych po nich sáhnula, leč ceny jsou nějak vyšší..
@kilgor Já mám jedny už víc než deset let a druhý tak pět let. Takže informací neposloužím, je mi líto.
Tak zas je super že tak dlouho vydrží, tedy pokud je nosíte třeba častěji, tak by to tu cenu celkem vysvětlovalo.
@Jindra N píše:
Nosím již desátým rokem NVA Stiefel a musím říci, že k naprosté spokojenosti. Jen bude problém, až doslouží, pro nové budu muset asi do Německa. Na pravou kůži se mi osvědčil silikonový olej, mohu tři hodiny v kuse chodit ve vysokém sněhu a boty zůstanou suché.
Zajimave… Musim zjistit, o jakych botah je tu rec
- Přelepené podrážky nových bot - proč?
- Velikost bot Converse vs. Vans
- Sešitý rozparek u kabátu aneb zimní varianta ponožek v sandálech
- Zvýšené boty (Height Increasing) pro muže
- Jaké boty ke starorůžovým šatům na ples?
- Panska zimni vystihlena bunda
- Zimní bunda Victoria secret
- Boty zn. Tamaris, Rieker, Marco Tozzi