Švadleny recenze

Přidat švadlenu
Středočeský kraj Karlovarský kraj Ústecký kraj Praha Plzeňský kraj Jihočeský kraj Vysočina Jihomoravský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Pardubický kraj Královéhradecký kraj Liberecký kraj
Středočeský kraj Karlovarský kraj Ústecký kraj Praha Plzeňský kraj Jihočeský kraj Vysočina Jihomoravský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Pardubický kraj Královéhradecký kraj Liberecký kraj
Středočeský kraj
Karlovarský kraj
Ústecký kraj
Praha
Plzeňský kraj
Jihočeský kraj
Vysočina
Jihomoravský kraj
Zlínský kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
doporučuje
21.01.18 13:58

Zuzana Hanzlíková

  • nápaditá, praktická švadlenka
  • najde vždycky řešení, ušije úplně všechno
  • opravdu kvalitní, přesně sedící věci
  • příjemné, ochotné jednání
  • spolehlivost, poctivost
  • prostě je vážně nejlepší

Nejlepší švadlena, lepší podle mě neexistuje :-)

Odpovídalo návrhu: ano
Co jsem pořídila: Koženkovou bundu 2x, halenky, mnoho šatů a dalších věcí, všechno luxusní.
doporučuje
13.12.17 15:29

Žaneta Kumpoštová Klementová

  • kreativita
  • profesionální rada
  • ochota
  • upřímnost
  • pečlivost
  • přijatelné ceny
  • příjemné prostředí
  • pouze dvě ruce

Už příchod k jejich veselému malému domečku se vždy originální výzdobou velmi potěší. Každý kousek oblečení který od paní švadleny odnesu pak velice ráda nosím. Vždy mi vyjde vstříc jak časově tak lidsky což se u každého nevidí. Její práce je tvůrčí s okamžitým nápadem. K jiné švadlence už bych asi nešla.

Odpovídalo návrhu: ano
Co jsem pořídila: kábát sukně šaty legíny kraťasy čepice kostými na karneval pro děti dokonce i spoďáry
doporučuje
01.09.17 10:39

FEMME FATALE

Osobní a úžasný individuální přístup.
Profesionalita a preciznost.
Flexibilita, ochota a empatie v přístupu k zákazníkovi.
Vysoká kvalita.

Šít u Femme Fatale je jako byste se na část dne ocitli ve snu. A pak so z nej odnesla krásne šaty. Od první chvíle jste vy, vaše přání a preference středem zájmu. Šaty se šíjí tak, aby sedly jak ulité vaší postavě ale i vaší osobnosti a podtrhly váš půvab a jedinečnost. Z me vlastní zkušenosti - jakmile obléknete první kousek který se vám bude tak pohodlně a krásne nosit už začnete přemýšlet co dalšího si nechat ušít. Ve Femme Fatale to není jen o krejčovině ale o vašem dobrém pocitu a zážitku.

Odpovídalo návrhu: ano
Co jsem pořídila: Sukně plizované, kolové, krátké, dlouhé Společenské šaty Byznys šaty Šaty na volný čas (košilové, uplet, atd)
doporučuje
31.01.17 10:47

Monika Srovnalová

  • kvalitní zpracování
  • skvělá domluva ohledně zkoušek (možnost zkoušky i o víkendu bylo pro mě velkou výhodou
  • pomoc s výběrem střihu i materiálu
  • předem jsme se domluvili na ceně, což mě velice překvapilo

Nechala jsem si ušít svatební šaty a naprostá spokojenost. Paní ochotna poradit se střihem i s materiálem. Sama se nabídla, že se mnou zajede na látky a já si osobně mohla vybrat.
Nebyla jsem si jista střihem, takže mi poradila co je na moji postavu vhodné a co naopak.

Krásné zpracování a padnoucí šaty sklidily velký úspěch.
Hned bych se vdávala znovu :-)

Odpovídalo návrhu: ano
doporučuje
14.01.17 23:00

Jana Jelínková - ATEH

odborné poradenství s ohledem na přání klienta
kreativní detaily
skvělá domluva ohledně zkoušek

U paní Jelínkové jsem si nechala šít zimní kabát. Dlouho jsem totiž hledala nějaký podle svých představ, až jsem to vzdala a nechala si ho ušít, což bylo skvělé rozhodnutí.
Paní Jelínková mi poradila s výběrem materiálu, navrhla kreativní detaily a mimo jiné velmi oceňuji, že maximálně vycházela vstříc, co se týče domluv na zkoušky.
Kabát mi každý chválí a já jsem maximálně spokojená :)

Odpovídalo návrhu: ano
Co jsem pořídila: Zimní kabát
doporučuje
07.01.17 11:03

Marocaine

  • výborná komunikace
  • kvalitní zpracování
  • celkově naprostá spokojenost

Přišla jsem s představou střihu a s látkou. Velmi se mi líbila komunikace - rady ohledně vhodného střihu a možností zpracování látky, která byla velmi nepoddajná a bylo jí málo. Výsledek předčil mé očekávání. Šaty mi padnou jak ulité.

Odpovídalo návrhu: ano
Co jsem pořídila: Letní šaty
doporučuje
DRW
13.12.16 18:05

Krejčovství Hana Horniaková

Rychle vyhotovení, výborná komunikace. Velmi dobře se dopňující 2 švadleny - matka s dcerou. Umí kabáty, šaty, sukně, kalhoty. Nebojí se ani nadměrných velikostí

Odpovídalo návrhu: ano
doporučuje
09.12.16 21:46

Jana Jelínková - ATEH

  • Precizní ruční práce
  • Schopnost poradit s ohledem na typ/osobnost zákazníka
  • Pomoc při výběru materiálů

Za pani Jelínkovou jsme přišla s poněkud nudnou představou klasického kabátku se stojáčkem. Paní Jelínková poměrně záhy navrhla několik nápadů, které z nezapamatovatelného oděvu udělaly kabát, který je nejen velmi elegantní a velmi dobře padnoucí, ale i jedinečný a originální. Paní Jelínková se navíc zcela strefila do vkusu a typu zadavatelky.

Celý proces je sice podstatně zdlouhavější než jednorázový nákup v obchodě, ale na každou návštěvu jsem se těšila a čekání na výsledek mi připomínal dětské očekávání příchodu Ježíška:)

Odpovídalo návrhu: ano
Co jsem pořídila: Podzimní kabátek
doporučuje
09.12.16 03:48

KREJČOVSTVÍ - PŘEROVSKÁ IRENA

  • vše výborně sedělo i na nekonfekční postavu
  • nepřemrštěná cena
  • paní dala do šatů malé vycpávky, i když jsme je nechtěly

cena je přibližná, je to už nějakou dobu, přesně si ji nepamatuji, myslím, že za šaty bylo kolem 800,– sukně 400,– sako jedno s podšívkou asi 800,– a jedno bez 600

Odpovídalo návrhu: ano
Co jsem pořídila: Pouzdrové šaty + sako, sukně + sako
Výsledná cena: 2500 Kč
doporučuje
14.11.16 12:06

Jana Jelínková - ATEH

  • dokonalá znalost tradiční krejčoviny
  • ochota naslouchat zákazníkovi a vyjít vstříc jeho představám
  • schopnost odborně poradit
  • vše perfektní ruční práce
  • skvělá komunikace
  • vzhledem k výsledku fantastická cena

Přišel jsem se zcela konkrétní představou i se základním materiálem, paní Jelínková přesně pochopila o co mi jde a bez nejmenšího problému vše dokázala zapracovat do výsledné podoby. Není problém domluvit na použitých materiálech i na specifických představách o střihu, přičemž se zákazníkovi dostane veškerých rad a pomoci, aby výsledek dokonale seděl.

V mém případě je výsledkem naprostá spokojenost s perfektně padnoucím a poctivě ručně šitým „full canvas“ sakem do podzimních plískanic, které sedí jako druhá kůže a často ani nevím, že je mám na sobě. Nečekané pochvaly v pařížských módních salónech jsou pak příjemný bonus :-)

Odpovídalo návrhu: ano
Co jsem pořídila: sportovní sako v tradičním anglickém stylu
Stránka:  1 2 Další »

Top švadleny

Jana Jelínková - ATEH

(4 hodnocení)

Zhotovení dámských a pánských vrchových oděvů na míru zákazníka převážně klasickými (ručními)...

Trio Věra Zálešáková

(1 hodnocení)

Zakázkové krejčovství, od svatebních šatů až po kabáty, tříměsíční čekací doba na první zkoušku,...

Cavadini Moda Essenziale

(1 hodnocení)

Cavadini Moda Essenziale nabízí širokou škálu dezénů italských látek vysoké kvality v...

Poslední článek:
Jak vypadá módní deziluze

Autor: Kamila

Spousta lidí by vraždila za práci u předních značek haute couture.... Celý článek

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.