Dobry den, jsem tu zacatecnik, ale krome toho, ze resim sebe a svoje oblikani, resim taky oblikani pro svoje predskolni deti. Mam holky a rada je oblikam jako deti a ne jako male dospele. Zaroven se mi ale libi, kdyz jim to slusi, kdyz na sobe nemaji kriklave ruzove, flitrovane a disneyovske postavicky a neni to napul z umele hmoty. Nemate nekdo tip, kde dobre nakupovat v pomeru kvalita/cena? Muj ideal je cesky vyrobce, veci s napadem, kvalitnejsi material, ktery par sezon vydrzi… Diky!
Oblékání dětí - kde nakupovat?
Shodou okolností jsem natrefila na nově otevřenou prodejnu dětského oblečení na CHodově v OC Růže. Mají tam zajímavé oblečení pro děti, které jsem v jiných obchodech neviděla. Kombinace nového a outletového oblečení. Mají opravdu zajímavé kousky. Doporučuji!
Ahoj. Já svým dětem nakupuji oblečení někdy přes internet někdy normálně v kamenném obchodě. Mám oblíbený internetový obchod prodite.com. Tam je velký výběr a navíc se jedná o kvalitní materiál, objednávka je velmi rychlo vyřízená. Určitě tam nakoupím zase něco na Vánoce.
Až budete shánět dětské outdoorové oblečení pro své ratolesti, vyzkoušejte eshop outdoorbaby.cz. Mají kvalitní dětské oblečení, které vydrží + spoustu dalších doplňků na cesty!
Ahoj, já radím dětské second handy, dají se tam nakoupit originální kousky a taky úplně nové. Nebo dětské bazary. Z obchodů mám ráda http://www.funbaby.cz taky se občas potkám s kámoškami a vyměníme si občas oblečení.
Mohla bych poprosit o doporučení nějakého specializovaného obchodu, kde seženu dětské funkční a sportovní oblečení?
@LauraIsova píše:
Mohla bych poprosit o doporučení nějakého specializovaného obchodu, kde seženu dětské funkční a sportovní oblečení?
moira.cz - to prádlo je funkční a mají i dětské
Ale nezavrhujte ani Mimibazar apod.
Malá Karin většinu věcí podědila nebo je má z druhé ruky. Ještě
pořád je ve věku, kdy dokáže z čehokoliv za pár měsíců vyrůst,
takže nové věci kupuju tak z 20 %.
@LauraIsova Slyšela jsem kladné reakce na tento obchod , ale vlastní zkušenost (ani děti) nemám.
Záleží jestli chceš eshop nebo někde trajdat. Já nakupuju pro malou(a pro sebe) z unimoda
@Mamina4232 píše:
Záleží jestli chceš eshop nebo někde trajdat. Já nakupuju pro malou(a pro sebe) z unimoda
Strcte si tu unimodu do nekam, tady to na nikoho neplati, naopak.