Už bylo zmíněno v diskusi, ale nemůžu to najít, proto se obracím na vás tady na fóru. Co si myslíte o nabídce kašmírových svetrů od firmy Tchibo? Já jsem jejich výrobky začala mít docela ráda, ale viděla jsem to vyloženě jako volnočasové věci, prádlo na cvičení, oblečení pro děti… Teď mají v nabídce nějaké svetry ze 100% kašmíru, co si o tom myslíte? Šly (a šli) byste do toho?
Kašmírová kolekce Tchibo
Barbucha, ešte som ich nebola obhliadnuť, ale myslím si že majú vo všeobecnosti kvalitné veci, začala som práve s tými vecami pre deti a som strašne spokojná, takže by som do toho išla - akurát kašmírový sveter majú myslím v Bratislave iba hnedý, to nie je úplne moja farba, ale určite sa na neho chystám ho aspoň obzrieť (ak ho budú ešte mať).
v e shopu mají i šedivý a tuším vínový. Já jsem s kvalitou taky moc spokojená…no ale svetr stojí 1990,–..ještě si to rozmyslím. Je to určitě investice do kvality, jen na to momentálně asi nebudu mít.
Tchibo miva ty veci docela kvalitni, ale zas na druhou stranu mi prijde, ze skoro 2000 Kc, tj. ca. 80€ je za svetr z Tchiba prilis. Vloni pred Vanoci jsem za stejnou cenu videla velice kvalitni kasmirove svetry v S. Oliver, nez jsem se rozhoupala, tak bylo pozde - letos uz si je pohlidam…
GreatSusan: proto jsem zakládala tohle vlákno. Zdá se mi to dost na věc z Tchiba, protože jsem zvyklá tam kupovat věci pro děti, slevněné… ale na druhou stranu 100% kašmír, to je lákavé. Nemám představu, zda je to vlastně opravdu tak moc…