Občas se zamýšlím nad Vašimi profilovými obrázky. U někoho je to
jasné (shoda s přezdívkou, oblíbený mazlíček apod.), jiné možná
skrývají nějaký hezký příběh. Nechcete se o ně podělit?
Na mé fotce jsem já v oblíbené košili 7Camicie, kterou už nemám
Váš avatar
@Temperance
Prišla som o panenstvo v aute Alfa Giulietta, a vždy som to auto chcela. Ale
nebolo dostatok bonov a chlapík ktorému patrilo to inkriminované, my ho dať
nechel, používal ho ako mucholapku. Tak som si to dala jak meno a aj obrázok, biele
auto Giulietta. Potom niekto dorazil a dal si obrázok Giulietty v čiernom a
reagoval len na mňa a moje príspevky a nadával mi do opíc, tak som tam
strčila opicu a už som u nej zostala.
@giuliettka - tak toto nové je určite technicky dokonalejšie, ale to staré má teda rozhodne väčší šmrnc!
@MP blanka Ona ta technická vylepšení nebývají úplně ideální - palubní počítač Vám nedovolí nastartovat kvůli prkotině, někteří řidiči nemají rádi automat, různí asistenti taky k celkové bezpečnosti nepřispívají…
Příspěvek upraven 31.08.20 v 15:52
@Temperance píše:
@MP blanka Ona ta technická vylepšení nebývají úplně ideální
Išla som v Giulii QV, ale len ako pasažier. Majiteľ mi ho odmietol
požičať, chlapi sú mrchy! a hlavne cudzí chlapi! a možem povedať, že by
som tú starú vymenila na prvý šup za tú novú, keby som teda starú mala.
(A už vám nebudem kaziť vlákno. )
@Temperance to asi zalezi jakato je znacka. Ta moje auta ( stridam 3 znacky vzdy po nekolika letech ) me jeste nikdy nezradila. Neznam nikoho kdo by z automatu s radosti presadlal zpet na manualni prevodovku - jak rikam, u dobre znacky a nenutily ho k tomu financni duvody.
@EmilyG. píše:
@Temperance to asi zalezi jakato je znacka. Ta moje auta ( stridam 3 znacky vzdy po nekolika letech ) me jeste nikdy nezradila. Neznam nikoho kdo by z automatu s radosti presadlal zpet na manualni prevodovku - jak rikam, u dobre znacky a nenutily ho k tomu financni duvody.
Já áno, Horst práve ten čo ma zviezol má aj auto s manuálnou prevodovkou. Vraj pre radosť z jazdy. Brat tiež nechce automat.
@giuliettka jj, to se rika. Ale kdo jednou vyzkousi automat uz se nevraci. Pravda je ze je drazsi.
Já mám v profilu našeho kocoura, který je velký mazel a večer, když jdu číst do ložnice, chodí jak pes automaticky se mnou, protože ho při čtení hladím a škrabkám pod bradou. A je to zrovna fotka odkládací plochy nad čelem postele, kde mám knihy a taky vždycky stoh nějakých časopisů o pletení.
Mám ráda tramvaje a Tatra T1 je moje nejoblíbenější. Nick jsem si vymyslela už jako malá holka (číslo je moje nejoblíbenější), i když dneska bych se registrovala už asi pod jiným. : )
@Judy24 Tramvaje (a
vůbec kolejová vozidla) mám taky ráda, z Tatrovek se mi trochu víc líbí
T3. T2 jsme říkali „zamračená tramvaj“. Ale není nad ty staré babičky
s dřevěnými lavicemi a ohrádkou pro průvodčí
@EmilyG. píše:
Teď už jen vědět jaké značky jsou váš standard. U kabelek to už vím. Jsem napnutá jak guma v mejch spoďárech.
Já mám Jane Birkin - tato žena je pro mne módní inspirací, tak jsem si řekla, že vzhledem k serveru se to hodí. Ta nonšalantnost se kterou se nesla a její aférka s úžasným básníčkem - ach.
@Demode Mně se líbí ten původní, ale změna nebude tak drastická, takže za mě klidně. Spíš mě zmate, když si někdo avatar změní na úplně jiný nebo ještě hůř, podobný s někým jiným.