Před časem tu o nich byla debata - pokud někdo sháníte, zahlédla jsem pestrou paletu v obchodu na rohu Petrského náměstí a Zlatnické v Praze 1 - kousek od Náměstí republiky.
Barevné tkaničky do bot
Super, děkuji, sháním. Orientačně za kolik? Potřeboval bych normální kulaté do pánských bot…
Zajdu si tam
A když jsme u toho
- jak byste barevné tkaničky do pánských bot kombinovali? Barvu pouze do tkaniček ke klasickým pánským barvám (černé, hnědé, šedé, béžové…) nebo přidat stejnou barvu i jinde (třeba stejnou barvu košile, ponožek, šály…).
- Jakou barvu tkaniček k jaké barvě bot?
Co si lze dovolit, abych nebyl mimo? Budu rád za názory.
Přikládám pár obrázků.
http://www.davidmitchelluncensored.com/…9/laces1.png
http://media-cache-lt0.pinterest.com/…hSo3mO_f.jpg
@idp Já Vám nevím. Barevné tkaničky jsou jistě dobrý nápad, ale v poslední době mi to přijde, že je kolem toho až příliš velký hype, takže je to teď vidět na každém rohu a z něčeho mimo hlavní proud se stala velká móda. Už mě to trochu štve.
@corleone Pravda, minimálně zčásti souhlasím.
Na druhou stranu: Nevím po jakých ulicích chodíte vy, ale já to na skutečných lidech v ulicích snad ještě neviděl. Takže buď jsou barevné tkaničky zcela mimo nebo jsou Češi (především muži) v tomto směru hodně pozadu… Kde je pravda?
@corleone Asi se
v Praze blbě dívám Mně to jako doplněk přijde pořád neotřelé
a když to není nakombinováno s více odlišnými barvami v outfitu, tak
i estetické… No, zamyslím se.
Cenu netuším, ale zaujaly mě. Taky v nich vidím nápaditý doplněk, který může outfit úplně proměnit. K černým, šedým botám jakékoliv živé barvy - a k tomu ještě jeden stejný akcent - pásek, kravatu, podšívku, pásek k hodinkám - ne moc, ale aby to korespondovalo.
Sháním ploché, tlustší a hlavně krátké (2 dírky) barevné tkaničky. Nemáte někdo tip, kam se podívat? Brno nebo eshopy.
Opravdu se Vám to líbí? Pro 13-ti leté děti snad, ale já bych do toho nešel. Lakovky s červenými tkaničkami, Bože můj…
Mě by se to líbilo. Po městě potkávám barevné tkaničky - ovšem na botách typu různých kecek, velkých bot a tak. A taky na mladých puberťácích chodící v bundě od Snowbitche a džínách. Takovéhle barevné tkaničky si dokážu představit třeba u pana @pracj3am momentálně podle fotek z vlákna Zhodnocení saka
@seznam.mih Ano, barevné tkaničky nosím, přijde mi to jako takové hravé zpestření. Nosím například červené tkaničky u tmavě modrých semišových bot a modré u hnědých.
@pracj3am
Souhlasím, barevné tkaničky jsou příjemným zpestřením, osobně se mi
libí ke „slimkám“ což jako člověk hubené vysoké postavy
preferuji…
Také na barevných tkaničkách celkem „ujíždím“. Nicméně
v poslední době mě spíš překvapil jiný vynález (nedovedla jsem si moc
představit, že by se tkaničky daly ještě nějak upgradovat ) a to voňavé tkaničky do bot
Nevím přesně, jak se stránky prodejce
nazývají, nicméně, když do vyhledávače zadáte voňavé tkaničky,
najdete to, protože myslím, že je to jediný eshop s tímhle sortimentem
Představa, že mi boty voní po pizze mě moc
neláká, na druhou stranu si říkám, že u těch různých ovocných aromat
by se dalo s tkaničkami experimentovat a v létě je používat třeba jako
doplněk do vlasů, kolem pasu apod. No, jsem zvědavá, co nás ještě
čeká
@Emuše: to je pěkně nefér k pejskům, kteří v dobré víře, že jde o slaninu, pozřou aromatizovanou tkaničku bez jakékoli výživové hodnoty.
@Betty J. Nevím teda
jak u tkaniček s vůni slaniny, ale ta ovocné tolik nevoní. Neteř to
chtěla na svátek, protože to mají holky ze třídy a ona to chce
samozřejmě taky , tak to celá rodina poctivě očuchala a ta
vůně není tak výrazná. Pejsci by to snad nemuseli chtít sežrat. I když
mám známého, který má labradora a ten sežral i igelitovou tesco
tašku..Co se týče diskuze, tak za mě barevné tkaničky určitě
ano…dokáže to botu pěkně oživit.
Betty J.: Tak pejsky je samozřejmě dobré držet od tkaniček dál,
protože by to pro ně mohlo být zklamání Na druhou stranu když si vzpomenu na svojí
fenku, která jako štěně žrala cokoli od kabelů přes oblečení až po
nábytek, tak si myslím, že těm našim pejsánkům je v podstatě úplně
jedno, jestli to voní, protože jsou prostě schopní rozžvýkat cokoli
Barevné tkaničky za mě určitě ano. Jen to bohužel poutá pozornost
k botám a jejich stavu ) Takže jedině čisté boty..
Také jsem nosila barevné tkaničky, teď je nosí dcera, takže je kupujeme na vseproboty. Někdy i v obchodech, kam dodávají.