Zdravím všechny Pekelnice, jak se Vám líbí boty Rieker takové ty jako krajkové? A ještě, jakou kabeklu k šatům ve stylu 50-tých let, v pase přestřižené a rozšiřující sukně, vím, že chci černou, ale nechci kabelku do ruky, tak nevím jakou. Dík
Boty Rieker
Ja neviem, ťažko radiť niekomu, kto sa chce silou mocou štylizovať do nejakej pózy, s ktorou nie je stotožnený. Pozri si nejaké filmy z 50. rokov alebo filmy, ktorých dej je v 50. rokoch. Ale to skús opačnou metódou, čo by sa k tým šatám vôbec nehodilo. Ak sú šaty pekné, aj taška pekná a ešte aj kvalitná, nič tým nepokazíš. Ja by som na to išla čisto inštinktívne.
No, já se nechci stylizovat do nějaké pózy, to mě skoro uráží, šaty jsem si koupila, protože se mi líbily a teď jednoduše nevím jakou kabelku, myslela jsem si, že se zde diskutuje o módě a ne o tom, kdo má jaký charakter a na co, že si hraje. Prosím ať mi odpoví jen ten, kdo mi chce poradit a ne ten koho jsem pohoršila svou pózou. Děkuji
riekerky k šatům ve stylu 50 let určitě ne. to raděj třeba hladké balerínky. kabelku jakoukoliv malou, hlavně ne „pytel“.
Ty boty, to byla jiná otázka, ty samozřejmě ne, boty k nim mám lodičky na klínku, ale všude mají buď pytle nebo moc malé, mám svoji představu, ale nic tomu jsem ještě neviděla, ale díky.