Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně výběru pračky. Mám předvypranou pračku LG F62A8ND či NDS (z důvodu prostoru potřebuji úzkou pračku), ale zjistila jsem, že neumí prát na 30C, ale pouze na 20C nebo 40C. Recenze má výborné, ale doted jsem byla zvyklá téměř všechno prádlo prát na 30C dle etikety (zejména pracovní a sportovní oblečení). Máte prosím někdo s touto pračkou zkušenosti? Vypere se prádlo při 20C kvalitně? Nezapírá se?
Pračka - výběr
@Huhahu píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně výběru pračky. Mám předvypranou pračku LG F62A8ND či NDS (z důvodu prostoru potřebuji úzkou pračku), ale zjistila jsem, že neumí prát na 30C, ale pouze na 20C nebo 40C. Recenze má výborné, ale doted jsem byla zvyklá téměř všechno prádlo prát na 30C dle etikety (zejména pracovní a sportovní oblečení). Máte prosím někdo s touto pračkou zkušenosti? Vypere se prádlo při 20C kvalitně? Nezapírá se?
Co radši AEG Lavamat 86560TL4? Úzká je a pračky AEG umí . Když nebude extra špinavé, tak i těch 20 stupňů zvládne.
S tou LG, co píšete zkušenost nemám, ale je parametrově dost podobná
pračce kterou mám já (akorát je teda 2× dražší než ta moje), mám doma
tuto Whirlpool
a přijde mi super, myslím že by vám mohla taky vyhovovat podle vašich
nároků, 60 cm šířku má také, a na 30 st. má dva nebo tři programy,
jeden má 46 minut a druhý přes dvě hodiny, takže si vyberete. Doporučuju
taky zvážit
@Huhahu to sa kvoli tomu registrujete? Ak si ju neplánujete obliecť a odfotiť sa v nej sem, smola.
Miele by to taky měla zvládnout. Třeba model Miele WMB 120 WCS má funkci - Praní při nízkých teplotách „studená“ a "20°C viz toto
@isazkycom A na co pračku? Já nosím všecko, dokud se to neumaže nad míru, vyhazuju a koupím nový!
@Bossygirl píše:
@isazkycom A na co pračku? Já nosím všecko, dokud se to neumaže nad míru, vyhazuju a koupím nový!
Taky řešení
Nedávno jsem taky vybírala slim pračku, protože nějaký chytrák asi nepředpokládal, že dám v panelákovém bytě pračku do koupelny… Musela jsem sáhnout po slim pračkách.. Vybírala jsem to podle https://www.arecenze.cz/…slim-pracky/