Je to asi blbost, ale už několik hodin na to musím myslet. Dnes jsem na ulici viděla souseda telefonovat. Jenže on měl jen taková ta tyčinková sluchátka, mluvil dost nahlas a rozčileně při tom gestikuloval. Coby člověku, který většinu svého života prožil v době předmobilové mi všichni, kdo na ulici telefonují handsfree, připadají trochu jako mimoni, a tenhle, jak u toho ještě mával rukama a vykřikoval, byl dokonalej. Já vím, časem si nejspíš zvyknu…
Co vás pobavilo
Mám kočičí chlupy v lednici..pobavilo, ale uznávám, že to trochu hraničilo s hystericky zoufalým smíchem, kdy už nevíte jak..
@Temperance jj, lidé telefonující na ulici s handsfree a takovým tím sluchátkem přidělaným v uchu mě pobaví vždy.
@Lizbeth chápu.
Máme doma 5 koček a někdy jsem z těch jejich chlupů zoufalá. Chlupy jsou
všude, otvírám konzervu a první co čekám, že na mě z ní vyskočí
kočičí chlup.
@Lizbeth
U nás říkáme, že když člověk odloupne víčko z jogurtu, najde pod
ním kočičí chlup
@Temperance asi,
já, protože mě se na první pohled zdály stejný, po pravdě i na
druhý
@Temperance píše:..vzhledem k tomu, že zvolila postoj a výraz " proboha ujel mi poslední autobus, já to vzdávám", tak každá bota jiná odpovídá jejímu naturelu roztržité inženýrky.
Kdo si obuje každou botu jinou?
@Temperance
ještě mě napadlo jak koukám na ten postoj, jeslí to není Zalando a ono je,
podle té reklamy kde tanci tanec svatého Víta, to vypadá, že ji noha upadla
a našla jinou kratší ale s podobnou botou
@vlm píše:
@Temperance … a našla jinou kratší ale s podobnou botou
;-D ;-D
Tak to je tak trefné přirovnání, že mi vyhrkly slzy smíchu.
@benyka píše:
@Temperance Není každá jiná, ale obě levé (nebo pravé?).
I tak by byly každá jiná, jedna má pásek mezi palcem a ostatními prsty a ta druhá ne. (Omlouvám se, ale odjakživa miluju kvízy typu „najdi deset rozdílů“.)
@Temperance Jo, jo, už jsem to pochopila, že je každá jiná záměrně. Originální nápad.
Mne taky pobavil soused s telefonováním. Jdu večer se psem na procházku,
potkám jej před dveřmi domu a vidím, že telefonuje. Gestikuluji, zda mám
nechat otevřené dveře, aby mohl dovnitř, on souhlasně kývá. Po půl
hodině se vracíme a soused stále přede dveřmi a stále telefonuje… a pak
že jsou ženský ukecaný
Což mi připomnělo: před léty jsem z okénka vlaku viděla na nádražní budově v jedné malinké slovenské vesničce (škoda, že si nepamatuju, kde to bylo) dvojici cedulí se šipkami a nápisy MUŽSKÍ - ŽENSKÉ.
Při prvním letmém pohledu na tuhle reklamu mě napadlo, že první dvě
fotky jsou fotošop - změna šatů, náhrdelníku a barvy kůže - pak mě
zaujala ta vpravo dole a nakonec mi došlo, že to je nejspíš figurína
Edit: a ta uprostřed vpravo je taky ona
@Temperance Já myslím, že to figurína není (podle rozdílné pozice prstů), jenom má prostě nacvičený ten postoj.