Mně se oblečení líbilo moc, mám ráda zelenou a takhle nakombinované odstíny jsou skvělé. Boty se mi líbily taky, vypadaly pohodlně, ale nepřeřvaly zbytek, takže za mě ano! Ale je pravda, že Ada působila mile a svěže celkově - líbil se mi její mluvený projev, je vidět, že má co říct a umí to - příjemně, jasně stručně a výstižně.
Ada v televizi
@peknyden Víc se mi na ní líbí ten kratičký účes z vašeho odkazu. Působí mladistvěji.
@Ziné Sice působí mladistvěji, ale Adě krátké vlasy nesluší, nemá na to obličej, a to je podle mě kámen úrazu. V „delších“ vypadá lépe, i když stejně to pořád není ono. Chtělo by to změnu.
Moc pěkná barevná kombinace. Sáčko/bundička krásná. Nejvíc se mi
líbila brož. Tu bych hned brala.
Nevím, jak to mají moderátoři teď, nakolik mají volnou ruku. Když Gabriela Lefenda uváděla s Petrem Rajchertem, všimla jsem si, že je oblékal Reserved.
Mně se líbila barevná kombinace s tím gaučem.
A nepíše se náhodou blogerka s jedním g?
A slečna moderátorka je teda tragická. Zvlášť v tom posledním
vstupu.
@llolla, ano kombinace
šatů a bot s pohovkou se Adě báječně povedla. Má to promyšlený. Zkrátka ústředí.
@Anonymní píše:
Je v každém případě velmi zdatná obchodnice bez skrupulí a vkusu, to především.
Preco tolko cervenych? Ada robi bulvar, na to nemoze mat skrupule.
@RenaLange Dopředu
otázky nedostanete. Jestli si to dobře pamatuju, mně den předem volala
produkční a cca 10 minut jsme se povšechně bavily o tom, co se bude
řešit. Toť vše.
Edit: rozprava byla samozřejmě na úplně jiné téma týkající se mé
vlastní práce .
Chahá, a já jsem si naivně myslela, že je Ada chic a má šmrnc! to jsem
se teda spletla čekala jsem víc.
@MP Barbucha
Který z těchto účesů myslíte? Mi přijdou hrozné oba.
http://i.iinfo.cz/…47455874.jpg
@kisvakond jo, mě před chvílí normálně jímala hrůza, když jsem si uvědomila, že mě a Adu dělí od sebe osm devět let. A přitom vypadá, že je o generaci starší. Vím, že to bude znít blbě a hnusně, ale upřímně - takhle bych nechtěla dopadnout.
Rice, to není moc hezké! Na fotce v televizi vypadaj lidi prostě často všelijak.. V reálu můžou působit živě a mladistvě.
@rice píše:
@kisvakond jo, mě před chvílí normálně jímala hrůza, když jsem si uvědomila, že mě a Adu dělí od sebe osm devět let. A přitom vypadá, že je o generaci starší. Vím, že to bude znít blbě a hnusně, ale upřímně - takhle bych nechtěla dopadnout.
A to víte, že jsou lidé, kteří vypadají mladší, než jsou? Třeba moje kamarádka ještě ve 20 jezdila v MHD na dětskou jízdenku (= pro osoby mladší 15 let). A jiní lidé zase vypadají starší než jsou. To je, co?
Tak sem hoďte fotku všechny, ať je nějaká prča.
To jsem já a jak vidíte, nějaký chudák za mnou omdlel…
@bc2 píše:
Preco tolko cervenych? Ada robi bulvar, na to nemoze mat skrupule.
Cervenym ramienkam odporucam pozriet si http://www.ceskatelevize.cz/…94340010003/
cca od 5:30
@Curlygirl Já se obracím na všechny, kterým přijde důležité řešit, jestli Ada vypadá starší, než by podle tabulek měla.
Tak jsem to taky zkoukla. To co měla Ada na sobě není můj styl, ale mám pocit, že jí to docela sedí. (Je potřeba rozlišovat co je peklo a co jen není můj styl.) To samé vlasy, teda spíš ta ofina do půlky čela… S tím obočím maskérka taky dost přestřelila. Přišlo mi vtipné v čem byla oblečena moderátorka. Pozvou si někoho jako je Ada a potom moderátory obléknou do věcí, které se právě na pekle kritizují.
@Já První - dala
jsem Vám zelený, ale jak vidno je to marný, je to marný, je to marný